Novica

LIU JO- Nova kolekcija pomlad-poletje 2024

Nova kolekcija LIU JO pomlad-poletje 2024, je že na voljo tudi v naših poslovalnicah!
Obiščite svet sijaja, kjer se vaša lepota blešči kot nikoli prej.

Kakšne novosti lahko pričakujemo?

  • Minimalizem v prvi vrsti!
    Opis ni na voljo

V kaosu obilja in zapletenosti je subtilna umetnost sprejemanja preprostosti. Prav v tem je čar minimalističnega nakita.
V svetu, polnem podrobnosti in okraskov, ti dragulji izstopajo po svoji brezčasni eleganci in sposobnosti, da ujamejo samo bistvo lepote.
Vsaka podrobnost je skrbno premišljena, da zagotovimo, da je končni rezultat mojstrovina skromne elegance. So kosi, ki prestanejo preizkus časa in s svojo brezčasno gracioznostjo dopolnijo in obogatijo vsako obleko.
Liu Jo ustvarja nakit iz nerjavečega jekla, z zlitino pvd nanosa v zlati barvi, ki je prav tako lepo obstojna.

Collana Donna Liujo LJ2531 in Acciaio 3161l Pvd Oro Giallo con Ciondolo Cuore e ZirconiLIU JO LUXURY Women's Silver Steel Zircon Drop Pendant Necklace -... £29.78 - PicClick UKBracciale Liu-Jo Donna LJ2537 | Spedizione GratisBracciale Liu-Jo Donna LJ2536 | Spedizione Gratis

Vstopite v svet minimalističnega nakita in ugotovite, kako lahko bistvena redukcija ustvari izjemen učinek. Odkrijte trende in dizajn za temi dragulji, ki dokazujejo, da je »manj več«. Pripravite se, da se potopite v vesolje prefinjenosti in odkrijete, kako lahko tudi najpreprostejše kreacije pripovedujejo zgodbo o brezčasni lepoti.
Collana Liu-Jo LJ2506 – Gioielleria MoscarielloOrecchini di bigiotteria Liu Jo in acciaio | Acquisti Online su eBayCollana Liu-Jo LJ2504 – Gioielleria MoscarielloOrecchini Donna Acciaio Silver con Cristalli Bianchi Liu Jo Luxury - Gioielleria AmadoriCollana LIU JO Essential Lj2522 Acciaio Zirconi DonnaOrecchini Donna A Cerchio Liujo LJ2523 in Acciaio 316l Silver con Cristalli BianchiOpis ni na voljoOrecchini Liu-Jo Donna LJ2525 | Spedizione Gratis

Barvni nakit
Opis ni na voljoLetošnja pomlad nam ponuja paleto živih barv na verižicah, zapestnicah, uhanov ali prstančkov.
Ne le v barvi, temveč so novosti tudi v sami obliki.
Nakit z geometrijskimi oblikami, s poudarki v obliki kapljic, ki ustvarjajo eleganten in edinstven dizajn, ki združuje čiste linije.
Zadnja leta po vsem svetu izstopa zelena kot barva, ki predstavlja trajnost in spoštovanje do okolja in narave, iskanje čim bolj zdravega in pristnega načina življenja. Prikliče odnos med psiho in naravo. Predstavlja tudi barvo življenja, ki se nadaljuje in obnavlja, znamenje ravnovesja in rasti, zato jo povezujemo z mladostjo.
Če imate radi ta odtenek, ste zelo iskreni in z drugimi ravnate prijazno.

Collana LIU JO Essential Lj2549 Acciaio Zirconi DonnaOrecchini Donna Liu Jo Acciaio dorato Lucido Zirconi Verde LJ2559Collana Donna Liujo LJ2548 in Acciaio 3161l Pvd Oro Giallo con Zirconi ViolaOpis ni na voljoOpis ni na voljoOrecchini Liu-Jo Donna LJ2555 | Spedizione Gratis

 

Poleg krajših verižic, so na voljo tudi daljše oziroma z možnostjo nastavljanja regulacije brez zapenjanja, kar je bolj praktično.
Collana Donna Liu Jo lj2271 - EmmeZeta GioielliOpis ni na voljoOrecchini LIU JO Essential Lj2274 Acciaio Zirconi DonnaOpis ni na voljo

Kot smo prej omenili bodo novosti tudi v samih oblikah.
Na splošno moderni nakit ovalne oblike ponuja mešanico sodobnega sloga, vsestranskosti in simboličnega pomena, ki privlači številne navdušence nad nakitom. Zagotavlja odmik od tradicionalnih okroglih ali kvadratnih oblik in dizajnu doda pridih edinstvenosti.
Opis ni na voljoOpis ni na voljoOpis ni na voljoOpis ni na voljo

Nakit v obliki solze izraža čustva. Dizajnu doda poleg elegance, plast izraznosti, ki uporabnikom omogoča, da se
s kosom povežejo na globlji ravni.
Opis ni na voljoOpis ni na voljoOpis ni na voljoOpis ni na voljo

Kaj so teniške zapestnice in zakaj je to letošnji ‘must have’ ?

Crown 0.06 Pointer Tennis Bracelet | Crown Diamond Tennis Bracelet | Round Shaped Diamond Tennis Bracelet 6 pt

Zapestnica tenis z diamanti je ”must have” v svetu nakita, velika klasika, ki si jo  vsaka ženska želi, zakaj pa jih tako imenujemo?
Ne zgodi se pogosto, da dragulj po nekem dogodku prevzame ime, a to se je zgodilo s teniško zapestnico. Pisalo se je leto 1987 in slavna ameriška teniška igralka Chris Evert je igrala odločilni dvoboj OP ZDA. Med dvobojem je  izgubila dragoceno diamantno zapestnico in je zato prosila sodnika tekme, da se tekma prekine, dokler diamantni dragulj ni najden. Zapestnica je bila najdena, a od tistega dne naprej se je ta vrsta dragulja imenovala “teniška zapestnica”.
Od takrat je teniška zapestnica postala zelo priljubljen in trendovski dodatek, ki ga ne nosijo samo profesionalni igralci tenisa, ampak tudi ženske vseh starosti in stilov. Zaradi preprostega dizajna in lepote diamantov je popoln dodatek za vsako priložnost.
Na voljo so tudi tanjše velikosti različnih barv..
Bracciale LIU JO Essential Lj2416 Acciaio Zirconi DonnaBracciale Donna Liu Jo Acciaio Tennis Zirconi Bianchi 3 MM LJ2417Bracciale LIU JO Essential Lj2424 Acciaio Zirconi DonnaBracciale LIU JO Essential Lj2425 Acciaio Zirconi DonnaBracciale Liu-Jo Donna LJ2426 | Spedizione GratisBracciale Liu-Jo Donna LJ2422 | Spedizione GratisBracciale Tennis Donna Liujo LJ2420 in Acciaio 316l Silver con Zirconi VerdiBracciale LIU JO Essential Lj2421 Acciaio Zirconi DonnaBracciale Tennis Donna Liujo LJ2418 in Acciaio 316l Silver con Zirconi RossiBracciale LIU JO Essential Lj2419 Acciaio Zirconi DonnaBracciale Liu-Jo Donna LJ2442 | Spedizione GratisBracciale Donna Liu Jo Acciaio Tennis Zirconi bianchi 3 MM con cuore rosso LJ2444

Še katera od vas obožuje srčke?

Razlog, za kaj se odločamo za nakup srčkov, je več. Srčki se pogosto obravnavajo kot simboli ljubezni, naklonjenosti, romantike,
zaradi česar so priljubljena izbira za nakit, zlasti med ženskami, ki cenijo sentimentalne ali simbolične kose.
Poleg tega so ogrlice v obliki srca lahko vsestranski dodatki, ki jih lahko nosite tako za priložnostne kot formalne priložnosti, ki obleki dodajo pridih elegance in ženstvenosti.
Nekatere ženske lahko tudi izberejo srčne ogrlice kot darilo sebi ali drugim, da izrazijo ljubezen, prijateljstvo ali spoštovanje.
Na voljo imamo različne vzorčke, oblike in barve srčkov verižic, zapestnic, uhanov ali prstančkov.
Izbirate lahko med večnimi perlicami ali glamuroznim stilom:
Oiritaly Collar - Mujer - Liu Jo - LJ2577 - AceroLiu Jo Maglia Donna IN VENDITA! - PicClick IT
Za več podrobnosti, pokukajte na tej povezavi: https://parkcity.si/brand/liu-jo/?filter_kategorija=nakit&filter_spol=zenski