BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUPE NAD 30 EUR 
PRODAJALNE:  TRŽNICA KOPER  &  PARK CENTER KOPER
BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUPE NAD 30 EUR 

Vračila

Potrošnik ima pravico, da v štirinajstnih dneh od prevzema blaga podjetju PARKCITY, Graziella Kerezović s.p. pisno sporoči, oziroma izpolni obrazec za vračilo blaga, da odstopa od pogodbe, ne da bi bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Šteje se, da je sporočilo poslano pravočasno, če je poslano v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. PARKCITY, Graziella Kerezović s.p. zavrne pošiljko z odkupno vrednostjo pri povratku, zato mora biti pošiljka prosta bremen. Slednjega mora potrošnik vrniti podjetju najkasneje v štirinajstih dneh po sporočilu o odstopu. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Blago mora kupec vrniti nepoškodovano in neuporabljeno v nespremenjeni količini in v originalni embalaži z vso priloženo dokumentacijo (original račun opravljenega nakupa in priložen garancijski list) po pošti na naslov PARKCITY, Graziella Kerezović s.p., Pristaniška ulica 2, 6000 Koper.

Vračilo vplačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v štirinajstih dneh po odstopu od pogodbe. Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga.

Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti blaga posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Podjetje PARKCITY, Graziella Kerezović s.p., zadržuje pravico do zmanjšanega vračila v primeru vračila poškodovanega izdelka ali zavrnitev zahtevka. V naši trgovini skrbimo za kakovost izdelkov, zato blago vizualno preverimo pri prevzemu in pred pošiljanjem. V primeru odkrite morebitne poškodbe na izdelku nas morate takoj po prevzemu obvestiti in nam posredovati dokaz s sliko izdelka z vidno morebitno poškodbo in garancijskim listom na naš elektronski naslov info@parkcity.si.

Potrošniku, ki odstopi od naročila, ponudimo bon v vrednosti plačane kupnine za bodoče nakupe v spletni trgovini “parkcity.si” oziroma vrnemo kupnino na sporočeni transakcijski račun kupca.

Nakupovalni voziček
Vpis

No account yet?

Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.