S klikom na želeni izdelek se vam ob tehničnih podatkih izpiše tudi gumb V košarico, s katerim se začne postopek nakupa.

V poglavju Košarica vidite vse želene izdelke ter poljubno spreminjate njihovo količino ter sestavo košarice. Tukaj lahko vpišete tudi kodo za popust, če jo imate. S klikom na gumb Na blagajno pa se premaknete na začetek nakupnega procesa.


Za nakup je potrebno ustvariti uporabniški račun ali se vpišete v že registriranega. Prosimo vas, da ste previdni in natančni ob vpisu vaših podatkov, da ne pride do zamude pri dostavi zaradi napačno vpisanega naslova ali pa vas zaradi napačnega telefona ali maila ne moremo obvestiti o čakajočem izdelku ali dostavi.


Nato se odločite o načinu dostave izdelka. Izbirate lahko med brezplačno dostavo (za nakupe nad 50€), navadno dostavo (strošek dostave 3.50€ za nakupe do 50€) na želen naslov in prevzemom v eni naših trgovin (izbrano trgovino vpišete med Opombe).


Naslednji korak je izbira načina plačila pri dostavi paketa na želen naslov. Izbirate lahko med plačilom po povzetju ter plačilom po predračunu.

Za nadaljevanje nakupa morate v tem koraku potrditi, da ste prebrali in se strinjate s Splošnimi pogoji poslovanja, nato pa kliknete na gumb Nadaljuj.
Sledi še zadnji pregled izbranih izdelkov v košarici, naročilo pa dokončno potrdite s klikom na gumb Naročilo z obveznostjo plačila.

Na vaš vpisani elektronski naslov boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki vsebuje izdelke in količine, ki jih je kupec izbral. Ko naročilo preverimo in ga sprejmemo, prejmete potrdilo naročila, ki je hkrati tudi potrdilo, da smo vaše naročilo sprejeli.

Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Naročilo:

  • Naročilo nakupa se sklepa v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca.
  • Naročanje poteka prek spleta 24 ur na dan ter vse dni v letu.
  • Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral.
  • Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana.
  • V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim o tem obvestite najkasneje v 5 urah po oddaji naročila na elektronski naslov info@parkcity.si.

Pridružujemo si pravico do odstopa od izvedbe naročila v primerih, da naročenih izdelkov ni na zalogi. V kolikor bi kupec že plačal kupnino po predračunu, mu v tem primeru celoten znesek vrnemo na dogovorjeni TRR.

Vse Pogodbe o nakupu naročenih izdelkov se hranijo pod rubriko Moj račun in lahko neomejeno dostopate do njih.