Kupci lahko naročeni izdelek plačate na različne načine:

1. PO POVZETJU

Plačilo po povzetju pomeni, da ste se na samem obrazcu ob naročilu odločili, da vam izdelek na dani naslov prinese podjetje GLS Slovenija, katerem boste plačali neposredno, in sicer v gotovini ali s plačilno/kreditno kartico.

V kolikor vas v času dostave ne bo doma, vas bo doma čakalo obvestilo o dostavljenem paketu. Rok dostave za naročene artikle je od 1 – 5 dni. Strošek poštnine je brezplačen za nakupe nad 30€, za nakupe do 30€ pa se obračuna strošek dostave v višini 3.50€.


Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani podjetja GLS Slovenija ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah embalaže oz. izdelka takoj kontaktira podjetje GLS Slovenija ter skupaj z dostavljalcem pošiljke sestavi zapisnik o poškodbi pošiljke.

2. PREVZEM V TRGOVINI

Vsak naročen izdelek je mogoče prevzeti v vsaki od naših trgovin. Dobava v želeno trgovino lahko traja do 7 dni. Ob vpisu podatkov prosimo pustite svojo telefonsko številko in/ali mail, da vas lahko kontaktiramo, ko bo želen izdelek v navedeni trgovini. Naročeni izdelek plačate ob nakupu v trgovini, kjer prejmete tudi račun.

3. PLAČILO PO PREDRAČUNU

Ob nakupu v spletni trgovini lahko označite tudi možnost plačila Preko spletne banke oz. po predračunu. V tem primeru vam na vpisani mail posredujemo predračun za naročen izdelek. V primeru prejetega plačila do 13. ure se izdelek pošlje na vaš naslov isti dan, pri kasnejšem prejetem plačilu pa naslednji dan. Za kakršnekoli informacije o predračunu se lahko obrnete na telefon 05 62 78 600 ali na mail info@parkcity.si.