BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUPE NAD 30 EUR 
PRODAJALNE:  TRŽNICA KOPER  &  PARK CENTER KOPER
BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUPE NAD 30 EUR 

Fotografske Storitve

E-Fotograf

Ministrstvo za notranje zadeve Slovenije je v želji po nadgraditvi in poenostavitvi obstoječega sistema za sprejemanje vlog za osebne dokumente ter izboljšavi kvalitete slik za personalizacijo biometričnih potnih listin razvilo poseben sistem za elektronski prenos fotografije od fotografov do upravnih enot.

Ko fotograf posname fotografijo, jo lahko, namesto klasične izdelave, preko posebnih spletnih servisov in ustreznih avtentikacijskih mehanizmov prenese v centralno odložišče fotografij. Centralni sistem preveri ustreznost fotografije za izdajo dokumenta in zajeti fotografiji določil unikatno serijsko številko. Po uspešno opravljenem postopku fotograf stranki preda unikatno serijsko številko (natisne potrdilo), s katerim se oglasi na upravni enoti in uredi vso ostalo dokumentacijo (fotografije v fizični obliki ji ni potrebo predložiti)

Na upravni enoti tako skeniranje fotografije in preverjanje njene kvalitete ni potrebno, saj je to že opravljeno pri vnosu fotografije v centralno odložišče. Referent zajame le vse ostale podatke (strankin podpis preko elektronske podpisne tablice in podatke iz uradnih evidenc) in jih pripravil za personalizacijo.

Fotografije za Dokumente

Fotografiramo in izdelujemo fotografije za vse vrste dokumentov. Izdelujemo biometrične fotografije z sistemom e-fotograf za vse nove dokumente (potni list, osebne, vozniška dovoljenja). Fotografije za vse vrste viz (Amerika, Kitajska, Indija,...)

portretne fotografije

RETUŠIRANJE FOTOGRAFIJ

Obnovimo poškodovane fotografije (odstranimo praske, obnovimo barve). Dodamo ali odstranimo objekte na  fotografijah. Skeniramo fotografije. Povečamo ali pomanjšamo fotografije.

Retuširamo in razvijamo slike za žaro
Retuširamo stare slike in fotografije -Digitaliziramo

Razvijanje fotografij

Spletno razvijanje fotografij in express izdelava na foto papir.
Spletna izdelava in povečave slik in fotografij z programom Parkcity E-Fotolab in aplikacijo za telefone in tablice - Mobile photo kiosk - koda 4013 v premium kvaliteti z Frontier Fuji Film -DE 100 in iz vseh vrst medija.

Nakupovalni voziček
Vpis

No account yet?

Za izboljšanje vaše izkušnje na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.